Adzuki House / Horibe Naoko Architect Office

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/162007/adzuki-house-horibe-naoko-architect-office Clipboard Projects Save this picture!© Eiji Tomita+ 37 Share Japan ArchDaily CopyAbout this officeHoribe Naoko Architect OfficeOfficeFollowProductSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesHimejiJapanPublished on August 20, 2011Cite: “Adzuki House / Horibe Naoko Architect Office” 20 Aug 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalVentilated / Double Skin FacadeSTAC BONDAssembly Systems – GluedLightsLouis PoulsenLamps – LP Slim BoxUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemPodsTrimoModular Space SolutionsHanging LampsAxolightPendant Lights – HoopsStonesFranken-SchotterFlooring and Wall Tiles – Dietfurt LimestoneVentilated / Double Skin FacadeULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Nokia LibraryCabinetsburgbadWall Cabinet – Sys30AcousticUnika VaevAcoustics – Ecoustic® Foliar TileMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Year:  Houses “COPY” Photographs CopyHouses•Himeji, Japan Area:  73 m² Year Completion year of this architecture project Adzuki House / Horibe Naoko Architect Office 2010 Architects: Horibe Naoko Architect Office Area Area of this architecture project Photographs:  Eiji TomitaText description provided by the architects. This is a three-story residence on a 83.60 sqm plot of land, with three sides facing the roads. We designed a planar and compact three-story house allowing car and bicycle parking space. Save this picture!© Eiji TomitaRecommended ProductsEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreThe trees in the courtyard can be viewed from each room, so you can sense the turn of the seasons indoors. We placed a large window sash in the corridor to allow viewing the trees from the bathroom, not adjacent to the courtyard, in response to the client’s request. Save this picture!PlanThe split-level floor and open ceiling combination let you enjoy altering open spaces, with expansion in vertical and horizontal directions. Plaster walls and solid oak wooden floor are used to match their furniture. The couple’s favorite color, “Adzuki” (reddish brown), was chosen as the color for the exterior wall Galvalume steel plate. Looking toward the house from the street and through the large window, you can catch a glimpse of the white exterior wall of the courtyard, giving depth to this compactly designed house.Save this picture!© Eiji TomitaProject gallerySee allShow lessThe Waving Wall of Chalkwell / holdUP & BLOO NATIONArticlesBusan Opera House Proposal / sanzpont [arquitectura]Articles Share “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/162007/adzuki-house-horibe-naoko-architect-office Clipboard Adzuki House / Horibe Naoko Architect OfficeSave this projectSaveAdzuki House / Horibe Naoko Architect Officelast_img read more